Casa Sandu - cazare Mangalia - InfoGhidRomania.com

Cauta
Go to content

Main menu:

Casa Sandu - cazare Mangalia

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Mangalia
Casa Sandu - Mangalia
 

Casa Sandu din Mangalia este la 10 minute de plajă, mers pe jos, vă pune la dispoziţie 4 camere duble cu baie proprie si bucătărie, o căbănuţă ideală pentru o familie cu 2 copii, baie, bucătărie proprie, 3 camere cu baie la comun, grătar, terasă, foişoare, verdeaţă pentru o vacanţă de vis. Interiorul este complet utilat şi mobilat într-un stil modern care îi conferă accesibilitate şi frumuseţe. Vă garantăm că vă veţi simţi mai bine ca acasă, având la dispoziţie aproape orice.

Facilitati: televizoare în camere şi în foişoare, apă curentă, incălzire centrală, apă caldă, grătar/barbeque în aer liber, internet Wi-Fi, frigidere în unitate şi în foişor, hamac, posibilitate suplimentare pat în cameră.
Vă invităm să petreceţi clipe de neuitat cu persoana iubită sau cu familia. Relaxare, linişte şi confort acestea sunt atributele Casei Sandu. Cazare in Mangalia.
Galerie Foto Casa Sandu - Mangalia
Localizare pe harta Casa Sandu - Mangalia. Coordonate GPS: N 43.8189845 E 28.5776603
Booking.com

Hotel Corsa este situat intr-o zona linistita, la doar 10 metri de plajele de nisip din Mangalia de pe litoralul Marii Negre. Acesta ofera camere cu aer conditionat si TV prin cablu, unele cu vedere la mare. Oaspetii pot savura un cocktail sau un vin de calitate la barul deschis nonstop al Hotelului Corsa. Restaurantul propriu, Terrace, ofera o gama larga de pizza si meniuri pentru copii. Hotelul Corsa are o gradina mare si o terasa orientata spre mare. Acesta este situat la 100 de metri de centrul orasului Mangalia. Portul turistic este la 150 de metri.
Adauga Gratuit Pensiune
 

Contact Casa Sandu - Mangalia.

E-mail: petre.oprea@yahoo.com
Telefon: 0721 465 964 / 0752 146 223
Website: www.casa-sandu.ro

Adresa Casa Sandu - Mangalia.

Casa Sandu se afla pe Str. Maior Gheorghe Şonţu Nr.12b, colţ cu Strada Crinului Nr.12B
(Gardul cu Ederă)


 
 
 
 
Back to content | Back to main menu