Statiunea Eforie Nord - InfoGhidRomania.com

Cauta
Go to content

Main menu:

Statiunea Eforie Nord

Statiuni > Statiuni Litoral
Eforie Nord
Harta Eforie Nord
Harta Eforie Nord

Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Statiunea Costinesti este renumita pentru tratamentele cu factori naturali existenti aici, aceasta fiind functionala pe tot timpul anului.

Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni precum cele locomotorii, reumatice, dermatologice, respiratorii, ginecologice.

Unul din centrele prinicipale de tratament deschise tot timpul anului, Sanatoriul Balnear Efosan, este printre cele mai vechi centre pentru tratarea diferitelor afectiuni prin metode naturale precum bai, aerosoli, namol de Techirghiol.

Eforie Nord este statiune balneoclimaterica permanenta cunoscuta pentru bazele de tratament balnear si este o statiune de vacanta foarte populara, datorita preturilor rezonabile la serviciile turistice.

Eforie Nord
Eforie Nord

Plaja statiunii Eforie Nord are o lungime de 4 km lungime si latime cuprinsa intre de 50-100m, fiind limitata in partea de nord de o faleza inalta, loc de promenada binecunoscut in aceasta statiune. Faleza comunica cu plaja prin scari din piatra, pe alocuri atingand inaltimea de 25 metri si ofera turistilor o priveliste spectaculoasa spre mare. Multitudinea de hoteluri, moteluri, pensiuni si campinguri cat si a restaurantelor, barurilor si teraselor, fac din aceasta statiune destinatia turistica favorita pentru toate categoriile de turisti.

Plaja Eforie Nord
 

Multi dintre turistii prefera sa-si petreaca concediul in Eforie Nord in detrimentul agitatiei din Mamaia, aceasta statiune de pe malul Marii Negre fiind cunoscuta pentru apa adanca si falezele sale abrupte. Hotelurile din statiune sunt de doua si trei stele, acest lucru facand din Eforie Nord o statiune accesibila pentru multi turisti, singurul hotel de patru stele din Eforie Nord fiind Hotel Europa, unul dintre cele mai elegante hoteluri de pe litoralul romanesc.

Pe langa hoteluri, vile si pensiuni, turistii cu buget mai redus pot opta pentru spatiile de cazare oferite de particulari, care practica preturi sub cele ale hotelierilor, dar si confortul sau serviciile oferite de acestia sunt sub standardele oferite de celelalte categorii de cazare. Meteo Eforie Nord.

Baza de Tratament a Complexului Steaua de Mare si Centrul SPA al Hotelului Europa sunt cele mai moderne si bine dotate centre din Romania. Deasemeni mai exista cateva centre de tratament mai mici fie la unele hoteluri cum ar fi Hotel Petrolul si Hotel Traian fie la diverse policlinici particulare care ofera servcii bune. Posibiliatatile de agrement sunt reperzentate de o multime de restaurante, terase, baruri si discoteci.

Harta interactiva Eforie Nord - Google Map

Complexul Steaua de Mare beneficiaza de un amplasament favorabil, la 50 metri de plaja, in partea nordica a statiunii Eforie Nord. Aici se afla aparatul functional al spitalului, un cabinet al ambulatoriului integrat si laboratorul de medicina fizica, recuperare si balneologie nr.1, ambele cu functionare sezoniera.
Booking.comBilete Avion eSky.ro
Hoteluri All Inclusive litoral Romania
Hoteluri All Inclusive litoral Romania
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu